Зустрічі з батьками в рамках проведення Декади партнерства та комунікацій “Творимо майбутнє разом”

У рамках проведення Декади партнерства та комунікацій “Творимо майбутнє разом” в закладі освіти відбулися зустрічі з батьками в он-лайн та оф-лайн форматах. Під час зустрічей батьки отримали інформацію про діяльність закладу освіти, про позашкільні заходи, діяльність гуртків, приймали участь у майстер-класах, тренінгах.

В 6-В класі була проведена зустріч з батьками на тему “Шестикласники. Які вони?” Обговорили проблеми, які впливають на навчання дітей. Познайомилися з порадами “Типові помилки сімейного виховання”. Провели анкетування “Труднощі дитини”. Дійшли висновку, що партнерство між учителями та батьками має особливу цінність.

В 7-А онлайн – зустріч з батьками на тему “Ми і наші діти в сучасному світі: проблеми і шляхи їх подолання”. Метою зустрічі було допомогти батькам організувати правильну виховну роботу в сім’ї, вибрати стилі для ефективного виховання, скоординувати роботу сім’ї та школи для розвитку всебічно розвиненої гармонійної особистості на основі педагогіки партнерства.

В 1-В тема зустрічі : “Ефективні форми налагодження партнерських взаємин з батьками”.

В 6-А клас. Онлайн зустріч: “Чи легко порозумітися з дитиною? Шляхи подолання труднощів у спілкуванні”.

В 6-Б класі була проведена онлайн -зустріч з батьками . Тема: ,,Практичне використання інтернет ресурсів для навчання за програмою НУШ.
Практичні поради для батьків та дітей “. Світ невпинно змінюється, як і наші знання про нього щоразу потребують доповнення й переосмислення.У народі кажуть: Вік живи- вік учись.Поглибити знання з різних шкільних предметів,дізнатися про події сучасності, зазирнути в майбутнє допоможуть інформаційні ресурси інтернету.Батьки переглянули презентацію про освітні веб-ресурси, інформаційні ресурси для школярів, а також використання електронних навчально-пізнавальних матеріалів у вигляді текстів, зображень, аудіо- чи відеоматеріалів, електронних словників. Також було розглянуто питання про безпечний та небезпечний інтернет, виховання інформаційної культури батьків та дітей.

З метою налагодження ефективної співпраці між учасниками освітнього процесу та батьками вчителями 1-4 класів закладу проведено онлайн-зустрічі, під час яких було висвітлено форми активної взаємодії педагогів та батьків.

В 7-В онлайн-зустріч з батьками “Як знайти золоту середину. Психофізіологічні особливості учнів 7 класів”.

В 8-А класі була проведена зустріч з батьками. Тема: “Мотивація навчальної діяльності учнів в умовах воєнного стану.”
На зустрічі обговорювали особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану. Акцентували увагу на важливості участі батьків у вихованні дітей, їх обов’язках та правах.

У 3-В класі відбулась батьківська зустріч на тему: «Усвідомлення здобувачами освіти мотивації до навчання впродовж життя».

У 5-А класі було проведено батьківські збори на тему: «Види оцінювання навчальних досягнень учнів: формувальне і підсумкове».

Класний керівник, Грищенко Олена Олександрівна поінформувала батьків про критерії оцінювання навчальних досягнень п’ятикласників. Пояснила на прикладі програмного матеріалу з української мови, як учителі-предметники здійснюють оцінювання навчальних досягнень учнів. Подякувала батькам, що підтримують своїх дітей в такий час, допомагають усвідомити важливість навчання.

У 8-Б класі була проведена зустріч із батьками. Темою спілкування було: “Вікові проблеми підлітків та шляхи їх вирішення ”.
На зустрічі обговорювали психофізичні особливості підлітків, Акцентували увагу на важливості участі батьків у вихованні дітей, їх обов’язках та правах.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування